aduh

kantoor_administratie_doorn


aduh_doorn_administratie


administratiekantoor


Administratieve Dienstverlening Utrechtse Heuvelrug

Op 1 april 2007 is Administratieve Dienstverlening Utrechtse Heuvelrug opgericht door Astrid de Kroon.

Nadat ik een aantal gerichte opleidingen heb gevolgd en een aantal jaren werkervaring heb opgedaan bij een administratiekantoor en een advocatenkantoor in deze regio, besloot ik mijn eigen onderneming te starten en diensten te gaan aanbieden op het gebied van boekhouding en administratie voor ZZP-ers, kleinere en middengrote ondernemingen.

Dit vanuit mijn ervaring dat deze ondernemingen graag een overzichtelijke en begrijpelijke boekhouding willen voeren. Daarnaast wil ik meer bieden dan alleen de boekhouding verzorgen, laagdrempelig zijn en alle andere bijkomende administratieve aspecten van het ondernemen aanbieden zoals factureren (herinneringen en aanmaningen verzenden), betalingen verrichten, etc. 

Ik werk vanuit de overtuiging dat de administratie en boekhouding overzichtelijk, begrijpelijk, duidelijk, professioneel en bijgewerkt dienen te zijn!

Neem uw factuur. Dit is feitelijk het visitekaartje van uw onderneming. Als deze correct en foutloos is vergroot u uw betrouwbaarheid en voorkomt u ververvelende discussies met uw klanten.

 Heuvelrug Totaal 2018,   Krantenartikel 2012, Krantenartikel 2007